lauantai 12. tammikuuta 2008

Klompsis!

Nyt kolahti! Nimittäin Darren Starin (kirjoittaja ja tuottaja, mm. Sinkkuelämää-sarjan takana) uusin tv-sarja Cashmere Mafia, joka alkoi ABC:llä tällä viikolla. Vihdoinkin edes jonkinasteista korviketta Sinkkuelämälle! Se kertoo neljästä liike-elämässä korkealle pallille kivunneesta naisesta ja heidän ei-niin-helposta tasapainottelusta bisneksen ja perhe-elämän välillä. Kahden jakson perusteella I love it!

Muutenkin tv-rintamalle kuuluu mainiota, sillä useimmat hyvät sarjat alkavat viimeinkin palata takaisin ruutuun erinäisten taukojen jäljiltä. Pako jatkuu jo maanantaina ja Lost tämän kuun lopussa - jei!!

Ja jottei töllöstä tuijotettava vahingossakaan lopu edes niinä päivinä kun sieltä ei tule "yhtään mitään" (mikä on äärettömän epätodennäköistä useamman sadan kanavan valikoimassa, mutta yllättävän yleistä silti), niin liityimme justiin Netflixiin. Täällähän kaikki on tehty äärettömän helpoksi ja vaivattomaksi - niin myös "videoiden" vuokraus. Esim. Netflix ja Blockbuster tarjoavat kiinteään kuukausihintaan dvd:iden vuokrauspalvelua. Ihan äärettömän helppoa ja simppeliä! Valikoit vaan kymmenien tuhansien dvd:iden joukosta ne, mitä haluat katsella (uutuudet tulevat valikoimaan heti kun ilmestyvät, mukana leffojen lisäksi mm. tv-sarjoja) ja laitat ne omaan "jonoon", jota voit muokata ja priorisoida halusi mukaan. Sitten he lähettävät ykkösenä olevan dvd:n, joka tulee noin vuorokaudessa perille postitse. Katsot levyn silloin kun haluat ja palautat sen sitten ilmaiseksi mukana tulleessa palautuskuoressa. Kun se on palautunut firmaan, lähettävät he seuraavana listassa olevan dvd:n (tämä siis yksi dvd kerrallaan pläni). Plänejä on monia erilaisia: voit saada kerrallaan yhden, kaksi, kolme jne. levyä rajattoman määrän kuussa. Ja hinta on vielä tosi pieni: esim. kaksi dvd:tä kerrallaan rajaton määrä kuussa veloittaa luottokortilta $13.99 kuussa.
Onkohan Suomessa vastaavaa palvelua - en ole ainakaan kuullut?

Tänään en tosin ole tv:tä avannutkaan kun olen mm. puolen yötä huiskinut pois tukkaani suorastaan hurmostilassa nuolevaa kissaa ja siitä korvikkeeksi lopulta nukkunut pitkään, siivonnut kämppää, käynyt tallilla testaamassa tuleeko hevosestani kenttähevonen (jee, tulee!), syönyt harvinaisen gourmet-aterian vaikka mies on reissussa (yleensä kun mies on reissussa en jaksa nähdä sitäkään vähää vaivaa ruoan laitossa vaan vetelen jotain valmiskeittoja yms. minuutissa valmis-aterioita), todennut että uusi auto on oikeasti aika nasta vempele, surffaillut erinäisissä nettikaupoissa ja hekotellut itsekseni kaverin vinkkaamalle blogille. Toi blogi on ihan huippu, lukekaa esim. kategorioiden "hoidot", "parisuhde", "arjesta selviytyminen" tekstit! Parasta on melkein
kyllä kommentit, etenkin kun siellä jotkut poloiset ulkosiiderit provoontuvat, tohkeilevat ja moralisoivat melkeinpä tosissaan. Hihhii... Lisää hyviä blogivinkkejä vastaanotetaan! Mä alan vissiin vihdoin ja viimein löytää sisäisen tirkistelijän itsessäni...


Ei kommentteja: