torstai 10. tammikuuta 2008

Ai niin...

En muuten ole löytänyt sitä hehkulamppua, joka syttyisi pään yläpuolellani keksiessäni jotain lisämiinustelukohtia tuohon jokusen päivän takaiseen puolen vuoden katsaukseen. En keksi! Siis ottaahan täällä välillä monikin asia otsalohkoon, mutta ei oikeasti siinä määrin että ne nyt miinuslistalle kelpaisivat siellä jo olevien seuraan.

Moni asiahan aina välillä ärsyttää enemmässä tai vähemmässä määrin, esim. voisko olla olemassa astiankuivauskaappi, entä hana josta tulee yhdestä vivusta kääntämällä halutun lämpöistä vettä, voisko ovenkahvat olla kahvoja eikä tuollaisia pirun väännettäviä nuppeja joista ei varsinkaan märillä käsillä saa mitään otetta jne. Eli tuolla asteikolla olevia ahistuksia pystyn ottamaan, mutta en oikein sellaisia, että kamat kasaan ja Suomeen pliis. Ja oletettavasti parempi niin ;) !

Ja baitövei, kiitos teille kaikille rohkeille, jotka olette uskaltautuneet käydä tunnustamassa vieraskirjassa! Olette (toivottavasti) ansiokkaasti madaltaneet kynnystä myös muille vakio- ja satunnaisvaklaajille käydä tunnustamassa että täällä on joskus tullut käytyä kesken työpäivän tuhlaamassa arvokkaita aherrusminuutteja.

Niin ja edellisen postauksen pituudesta päätellen writer's block on avautunut... ;)


Ei kommentteja: