lauantai 5. tammikuuta 2008

Ihan ite osasin!

Jee, en mä ihan tumpelo ole! Ihan ite osasin laittaa tollasen vieraskirjan tänne blogsuun! Nyt kaikki tutut ja tuntemattomat mars vaan rehellisesti tunnustamaan sinne että käytte täällä kurkkimassa. Tän Blogspotin kommentointisysteemi on ihan peräluukusta kun se vaatii kirjautumisia sun muita typeriä liian vaativia operaatioita niin kassotaan joskos vieraskirja saisi teistä edes jokusen kommentin herumaan ;).

Ai niin, blogin otsikko on nyt sit hitusenlaisesti muuttunut. Ei siksi että täällä jo väännettäisiin loistavaa fingelskaa puolen vuoden olon jälkeen, mutta kun vaan niin syö että on jo olemassa toinen, mua ennen tehty lähes samanniminen blogi... Ja vielä lähes samalta paikkakunnalta!?!? What are the odds!!!? Nimenmuutos on tosin ihan pienoinen, sillä eihän rakasta lasta voi noin vaan uudelleenristiä, vai mitä häh.

Ja olin sitten vielä niin rohkealla tuulella että lisäsin blogini blogilistaan. Ihan kuin mun arkiset touhut oikeasti kiinnostaisivat sen suurempaa kansakuntaa kuin omaa kaveri- ja lähipiiriä, mut onhan se jotenkin tän jutun virallistamista. Tässä bloggaillaan nyt ihan niinku vakavissaan! Oho!


Ei kommentteja: