lauantai 5. tammikuuta 2008

Karvat pystyssä

Ääääk! Käytiin justiinsa katsomassa leffa I am Legend. Jaiks! Mä en voi käsittää miten mä ihan intona pystyin aiemmin katsomaan kaikenmaailman jännitys- ja kauhuleffoja tuosta vaan. Ihan innoissani porhalsin keskenkasvuisena katsomaan kaikki Elm Streetit sun muut vaikka karvat oli pystyssä varmaan viikon sen jälkeen.

Ei pysty vanha enää. The Ringin jälkeen musta tuntui varmaan viikkotolkulla että kohta se vetinen pieni murhanhimoinen tyttö seisoo ihan mun takana. Naurettavaa tietty. Että kehtaa aikuinen nainen edes ääneen tunnustaa kuvittelevansa tuollaista.

I am Legend oli melkein liikaa. Ja oikeasti se on melko nössö leffa. Musta vaan on vissiin tullut supernössö itestäni! Se oli jännä ja mielenkiintoinen, erilainen leffa. Mutta paikoin ihan liian jännittävä ja kammottava. Juonta sen enempää paljastamatta siinä oli myös pari käännettä minkä vuoksi se sai multa pari piiitkää miinusta. Mutta asiallista viihdettä enivei...jos saan nukuttua vielä jossain vaiheessa ensi yönä ilman et unissani lurkkii jotain vaanivia hirviöitä...


Ei kommentteja: