lauantai 29. joulukuuta 2007

Happy Birthday (to me)!

Ja hyvät ja onnelliset synttärit ne olivatkin! As usual, synttärini olivat ovelasti maastoutuneet jouluhumun jälkeiseen arkeen, joten tavalliseen tapaan ne olivat mennä ohi sen kummemmin noteeraamatta. Mies muisti kuitenkin lahjuksella ja vei minut synttäridinnerillekin Gaylord Texaniin. Kyseinen paikka on iso hotelli- ja kongressimesta Grapevinessa eli vartin ajomatkan päässä meiltä.

Jakke on joskus ennenmuinoin duunimatkallaan ollut Gaylord Texanissa yötä, mutta mun visiitti sinne oli ensimmäinen laatuaan. Olikin aika nasta mesta! Siellä on San Antonion tapainen pieni riverwalk (sellainen "joki" ja sitä reunustava kävelykatu), useampi kiva ravintola, muutamia putiikkeja ja näin joulun aikaan todella loistelias määrä jouluvaloja ja -koristeita. Joulutähtiäkin oli istutettu ympäriinsä tuhansia!

Kävimme ensin hieman pällistelemässä ympäriinsä ja ostamassa liput ICE!-tapahtumaan. Koska jonot sinne olivat hermeettiset, päätimme käydä ensin täyttämässä kuvut niin jonottaminen olisi ainakin mukavampaa. Syötiin aivan ihanat ateriat Ama Lurissa! Siis TAI-VAAL-LIS-TA!!! Parasta mitä on täällä tähän mennessä tullut mussutettua. Etenkin crab caket olivat herkullisia!

Vatsat täysinä ja mieli korkealla hilauduimme sitten jonon jatkoksi ICE!-tapahtumaan. Jonossa vierähtikin sitten sellainen reilu tunti, mutta sisseinä vaan sinnittelimme vaikka jossain vaiheessa lievä kyrvähtäneisyys yritti hiipiä pintaan. Lopulta pääsimme tapahtumahalliin, jossa oli siis pakkasta sellaset -13 astetta - tarpeen vaatiessa ennen sisälle menoa saikin kunnon hupullisen toppatakin. Hallissa oli lukuisa joukko erinäisiä jääveistoksia ja veistosasetelmia, joita 40 kiinalaista oli taiteilemassa 34 päivän ajan. Upeita kyllä olivat, ei käy kieltäminen, mutta liekö $20/hlö väärti...? Hauskaa oli enivei ja sain varmaan eniten synttärin "viettoa" kuin vuosikausiin ;).
















Gaylord Texanin riverwalkilla (vas.) - taustalla ylävasemmalla siintelee "Alamo". Jouluvalaistusta a la Gaylord Texan (oik.).










Jääveistoksia ICE!-tapahtumassa. Tuli muuten ekaa kertaa käytettyä hanskoja ja kaulaliinaa täällä!


Ei kommentteja: