sunnuntai 4. marraskuuta 2007

Koni Korvapuoli maastossa

Eilen oli ihana päivä! Aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja lämmintä riitti n. 24 asteen verran, joten päivähän oli mitä ideaalisin maastoilua varten. Siispä pistin Koni Korvapuolen kuntoon ja läksimme Lewisville Laken traileille pariksi tunniksi. Nautimme säästä, luonnon rauhasta ja moninaisista eläimistä mitä bongasimme matkan varrella. Rauha tosin rikkoutui toviksi kun otimme kiinni kuuden naisen & hevosen maastoilevan kälkätysseurueen, mutta aikamme heidän kanssa seurusteltuamme ohitimme letkan ja katosimme horisonttiin. Rauha meinasi rikkoutua totaalisesti siinä vaiheessa kun näin oksalla ihan käteni vieressä kammottavan tarantellan. Juuri kun kirkaisu oli karata kurkusta ja paskahalvaus vallata koko kehon, tajusin örkin olevan joku myöhäinen Halloween-koriste... Jessus ja kaverit kanssa, ei vanhoja ihmisiä saa näin rääkätä!!!

Hummer the Horse on siis tosiaan saanut uuden lempinimen. Koska mullahan ei ole ikinä ihan normaaleja hev
osia, päätti Hummer ilmeisesti liittyä kastiin. Koska hän on henkisesti harvinaisen selkopäinen otus, päätti hän sitten fyysisesti vaihtaa kastia normaalista epänormaaliin. En todellakaan tiedä mitä tapahtui, mutta tiistaina tallilla huomasin verta Hummerin kaulalla sittemmin myös korvan päässä. Putsattuani ylimääräisen töhnän huomasin että heppasen oikean korvan kärki puuttui. Tarkempi analyysi paljasti että varsinainen korva (se rusto) näyttäisi olevan reilassa, mutta korvan kärjestä puuttui pala nahkaa ja siten myös karvaa - inha sisus vaan paisteli. Yuck! Ilmeisesti tarhassa oli tullut jotain kränää ja kaveri oli päättänyt korvamerkata mun heppasen... Korva paranee jo hyvää vauhtia, mutta näyttäähän polo vähän hassulta kun toisen korvan kärjessä on vaan lovi...

Tässä vähän kuvasatoa!


















Kääk! Hummer the Horse alias Koni Korvapuoli on korvamerkattu!










Maisemia Lewisville Lakelle "näköalakukkulalta". Harmi etteivät kuvat oikein toista korkeuseroja. Tällaiset kukkulat ovat nimittäin suorastaan harvinaisuus täällä pannukakkulandiassa...










Trail eli maastoreitti myötäilee paikoin ihan Lewisville Laken rantaa (vas.). Koni Korvapuoli ihailee ruskan punaamia puskia (oik.). Täällä ei kovastikaan ruskaa näe, koska vielä ei ole ollut pakkasöitä, mutta näemmä jotkut puskat ovat jo punastuneet viileistä säistä.















Mihinkäs tämä pusikkopolku johtaakaan pohtii Koni Korvapuoli (vas.). Menomatkalla sydärin aiheuttanut hämis sai aikaan vahvan pakoreaktion ratsastajassa, mutta paluumatkalla moinen slaagin aiheuttaja sai jo kaivamaan kännykameran esiin... (oik.)


Ei kommentteja: