maanantai 18. elokuuta 2008

Savannilaisten sarjamurha

Joudun ikäväkseni ilmoittamaan, että talossamme on valitettavasti tapahtunut ikävä savannieläinten sarjamurhatapaus.

UHRI 1
Musta-valkoraidallinen seepra. Ikää noin 2 kk. Aluksi leikitty, hellitty, rakastettu ja hieman ehkä rakasteltukin. Lopulta kaula viilletty raa'asti auki. Sisälmykset revitty esille ja levitelty juhlavasti ihan kaikkialle pitkin alakertaa. Haudattu hiljaisuudessa.

UHRI 2
Pilkullinen pantteri, jota jostakin syystä kylläkin kutsuttiin koko kahden viikon elinikänsä ajan tiikeriksi. Rajusti rakastettu, riepoteltu ja rynkytetty pehmoeläin. Kunnes elämänvalo sammui karuun kaulaviiltoon. Aivoina toimiva vinkupilli on poistettu pääkopasta suorastaan kirurgisen tarkasti. Leikki on jatkunut kunnes sisälmykset on kiskottu valtavina vanupalloina pihalle. Toimenpide on jatkunut seuraavana päivänä: vähääkään sääliä tuntematta eläimen koko rintakehä on kaluttu auki ja sisältä on kaivettu esiin isompi keskikehossa sijainnut muovinen vinkuosa. Odottaa hautajaisia.

UHRI 3
Hiirenrusehtavanharmaa savannimyyrä. Pitkäaikainen kissan kaveri, joskin leikeistä pitkälti jo hyljätty elikko. Äkillisesti riepoteltu, retuutettu ja raadeltu. Kylki auki ja sisuskalut pihalle. Vain tassuihin jätetty täytettä, muuten täysin putsattu ja lopulta nahka käännetty kaksin kerroin.

MAHDOLLINEN UHRI 4-537
Sitä, liittyykö pihan uima-altaaseen tehty lentomuurahaisten massava joukko(itse?)murha tapaukseen, ei vielä ole selvitetty. Tutkimukset jatkuvat.

EPÄILTY
Epäilty on talossa asuva 4,5 kk vanha jackrusseli Ronnie Jagger, joka on nähty kaikkien em. eläinten seurassa erinäisissä merkeissä. Vanutupot suupielissä ovat antaneet vahvaa osviittaa koiraeläimen osallisuudesta tapahtuneeseen. Silminnäkijälausuntoa odotetaan vielä mm. Elvis-kissalta.

VAROITUS!
Seuraavaa kuva-aineistoa ei suositella lapsille, alaikäisille tai heikkohermoisille.

Ei kommentteja: