sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Virhe aikajatkumossa

Hei tietääks kukaan mihin saa valittaa jos on havainnut vikaa elämässä? Ei niinku omassa elämässä vaan tässä isommassa kokonaisuudessa joka on tässä ympärillä? No kun mä olen nyt huomannut että aikajatkumossa on jotain vikaa. Suomessa lomaillessa oli mahtavasti aikaa järkätä yhdelle päivälle neljät-viidetkin eri treffit ja kuulumisia tuli vaihdettua oikein urakalla. Tuli ihmeteltyä ihmisten uudet perheenjäsenet (sormelliset, tassulliset ja kaviolliset yhtälailla), kodit, sisustukset, harrastukset ja niin pois päin. Aikaa riitti myös päiväkävelyille, shoppailulle ja paikasta toiseen siirtymiseen. Tulipa jossain vaiheessa nukkuttuakin ihan ympäripyöreät yöunet.

No nyt kun olen taas kotona Texasissa niin tunnit tohisevat, päivät pyörivät ja viikot vilistävät. Kavereita ei juuri kerkeä näkemään, puolia luvatuista asioista hoitamaan eikä päivän työlistalle kertyneistä asioista pääse päivän päätyttyä viivaamaan yli kuin yhden tai pari. Päiväkävelyistä ei ehdi kuin haaveilemaan saati sitten muista harrastuksista. Suomessa tehdyt pyhät lupaukset paremmasta yhteydenpidosta ja nopeammasta sähköposteihin vastaamisesta romuttuivat jo ensimmäisinä päivinä, vaikka useammallakin kaverilla on lähiaikoina ollut mainioita uutisia. Niin että jotain vikaahan tässä ajassa siis on kun se toisella puolella planeettaa menee nopeammin kuin toisella. Musta tää on todella epäreilua ja kohtuutonta. Olen jo laatinut 20-sivuisen kirjallisen reklamaation, mutta nyt puuttuu vaan se osoite et mihin lähetetään. Ni et löytyyks keltään? Onks muilla sama huomio et voi vaiks sit niinku allekirjottaa tän saman kirjeen?

Sillä tuskin oli mitään tekemistä että Suomessa olin lomalla ja täällä on ihan tätä normaalia töidenkin siivittämää arkieloa...?


Ei kommentteja: