tiistai 13. toukokuuta 2008

Onnenkalu epäkunnossa

Kirottua! Dallas Starsit menivät häviämään kolmannen kerran Detroit Red Wingseille! Saatiin kaverilta viimetingassa vapaaliput NHL:n playoffeihin, joten sinnehän sitä taas suunnittiin eilisiltana American Airlines Centeriin. Paikat olivat mitä parhaimmat, sillä niiltä näki pelaajien ilmeetkin. Harmi vaan etteivät Starsien ilmeet olleet juurikaan iloiset.





















Niklas Hagman tarkkana.

Mä vielä hehkutin, että olen käynyt katsomassa 5-6 Starsien peliä ja joka kerta ne ovat voittaneet, kun olen paikalla ollut. Too bad, tällä kerralla onnenkalu oli jotenkin epäkunnossa, sillä karvas 5-2 tappio tuli.





















Starsien kannustuspyyhkeet kieppuivat hanakasti ilmassa varsinkin pelin alkumetreillä, kun tuntui, että Starsit pystyvät vielä pistämään kampoihin.

Ei sen puoleen ettäkö tässä olisi jotain suurta vääryyttä koettu. Red Wingsit olivat vaan niin paljon parempia, ei siinä muu auta. Ne olivat vaan niin paljon nopeampia luistelijoita, parempia mailan käytössä, tilanneherkkiä, Starsien peliä hyvin ennakoivia. Syötöt löysivät vastapuolen lähes poikkeuksetta, mitä ei voi kyllä sanoa Starsien rävellyksestä - välillä tuli jo epätoivoinen tunne, että ihan justiin pitää hypätä ite kentälle näyttämään miten jääkiekkomailaa käytetään kiekon kuljettamiseen eikä törkkimiseen. (Se se vasta illan kohokohta olisi ollut...)





















Hmmm.... Life is NOT looking up. Ainakaan Starseille. Starsien gängi alkaa olla aika mörönä kun tilanne on jo 4-2 Wingseille.

Mua ei ole valitettavasti voinut positiivisen ajattelun mestariksi tituleerata koskaan, mutta kyllä nyt vaan taitaa olla realismia, että Wingsit tiputtavat Starsit puh pah pelistä pois. Yksi häviö enää niin se on lomalle lomps.



Ei kommentteja: