perjantai 16. lokakuuta 2009

Lila kurpitsa ja kumppanit

Mä olen onneksi jo parantunut mun syysfittaantuneisuudesta ja palautunut perusnormiksi sosiaaliseksi itsekseni. Senpä johdosta olenkin luutunnut taas ties missä kissanristiäisissä - on ollut Suominaisten illanistujaista, kaverin läksijäislounastusta, työkeikkaa, vauvatreffejä, shoppailureissua ja kirjakerhoa. Eilisen yöshoppailun jäljiltä melkein jo peruin tänpäiväiset pläänit, mutta onneksi viimeinkin palautunut upea aurinkoinen sää sai mut energialla ladattuna ylös, ulos ja ostoksille.

Lähdettiin nimittäin kaverin kanssa Dallasin Farmers Marketille. Otettiin bebet kärryihin ja sitten vaan parin tunnin ajan nautittiin upeasta ulkoilusäästä ja hedelmien, vihannesten ja kukkien upeasta värikirjosta Dallasin keskustan kupeessa, pilvenpiirtäjien laitamilla sijaitsevalla torilla.



























Silmänruokaa oli tarjolla yllin kyllin, mutta kyllä kupukin sai täytettä pienen lounaan muodossa sekä koriin kertyneistä ostoksista - oli ananasta, luumuja, omppuja, kuivattuja mangoja, mausteista raksusekoitusta jne.jne. Tuosta noin vaan keksin myös kokata viikonloppuna borssikeittoa, joten mukaan lähti myös punajuuria ja kaalia. Puutarhaan havittelemani metalliset köynnöstuet jäivät kaltereiden taakse, sillä kyseinen kauppa oli juuri tänään suljettu, mutta upean krysanteemin sentään poimin matkaan.

Keskustan pilvenpiirtäjien lomassa fiilistelin tunnelmia - miten sitä onkaan ihan kuin eri maailmassa tuolla kotikulmilla Irvingissä ja Coppellissa kuin täällä suurkaupungin keskustan sokkeloissa ja motarin ristiinrastiin-rampeilla...

Perussettiä: niin lähellä, mutta niin kaukana...


Ei kommentteja: