perjantai 21. syyskuuta 2007

Thank God it's Friday!

Jeii, viikonloppu edessä ja miehen kanssa omaa yhteistä aikaa :). Vietettiin tänään oikein paikallisittain perinteistä perjantaita. Käytiin eka hakemassa kiinalaisesta takeoutia ja olikin sitten muuten oikeasti parasta kinkkiä mitä on tullut ikinä syötyä, slurps! Kun valtavista takeout-kinkkibokseista oli puolet tuhottu, oltiin jo pyöreitä kuin ilmapallot ja saatiin tovi toipua moisesta mättökohtauksesta.

Sitten paahdettiinkin kuudeksi leasing officeen eli tämän asuntokommuunin päärakennukseen, jossa oli happy hour. Ilmaista safkaa ja juomaa mielinmäärin! Yes sir, sehän sopii :D! Sattumoisin kuultiin suomalaista puhetta, joten käytiin sitten esittäytymässä ja juteltiinkin pitkä tovi tällä alueella pidempään asuneen rouvan kanssa, jolta tuli vinkkiä jos toistakin täällä (niin tässä asuntoyhtiössä kuin Amerikassa) asumiseen ;).

Happyhouri jäi meiltä tosiaan vaan tunnin visiitiksi, sillä sitten me loikattiinkin jo Passatmobiiliin ja suhautettiin Grapevinen leffateatterille. Mä yritin kovasti kannattaa ensi-iltaan juuri tullutta romantiikkahömppää Good Look Chuckia, koska siinä on ihqu Jessica Alba ja sen traileri on pyörinyt koko viikon telkkarissa ja päätähdet oli tänäänkin aamutv:ssä niin hauskoja, mutta äksöni The Bourne Ultimatum vei voiton. Ne jotka on ko. leffasarjaa katsoneet, niin tämä oli ihan hyvä jatko, samanlaista rivakkaa toimintaa ja juonenkäänteitä.

Kun selvittiin takas kotiin ei voitu kuin nauttia partsilla ihanan illan lopusta. Lämpöä klo 11 illalla 24 ja risat :). Ahhhhhh....


Ei kommentteja: