tiistai 30. joulukuuta 2008

Pots and pans

Weehee! Me vaan säästetään joka kerta kun käydään ruokakaupassa! Ja mitä useammin käydään ja enemmän ostetaan, sitä enemmän vaan säästetään! On nimittäin Pirkalla ja S-Bonuksilla sun muilla vielä hieman prepattavaa noissa kanta-asiakaspalkitsemisissa...

Lähin ruokakauppamme on Tom Thumb, jossa tulee vierailtua siis viikoittain ja tarpeen mukaan useammankin kerran viikossa. Niillä on mitä erinäisempiä kamppiksia, joista yksi on se, että kun ostaa $100:lla, saa aina 10 c alennusta bensagallonasta heidän omalla tankkausasemallaan. Kerralla ei tietty tartte satasella ostaa, vaan summa kertyy joka kauppakerran loppusummat yhteen laskien. Ja noi ale-kymmensenttiset senkun kertyy; parhaimmillaan ollaan vedetty Volvon tankki täyteen 40 c per gallona alennuksella... Ja aleahan siis riittää niin paljon kuin tankkiin menee gasoa.

Erinäisiä pisteenkeräysproggiksia pyörii jatkuvasti, eikä niihin jaksa aina edes huomiota heittää, mutta syksyn keittovälinekamppiksesta innostuin jopa minäkin. Siinäkin kerättiin pojoja joka ostoskerrasta ja kun hieman isompi määrä oli kasassa, sai ilmaisia laadukkaita pannuja ja kattioloita valinnan muk
aan. 40 pisteellä heltisi jo pieni lettupaistinpannu, 60 pisteellä 3L kattila, 65 pisteelllä isohko vokkipannu jne. jne. Erilaisia tuotteita oli tarjolla kymmenkunta erilaista - ja kaikki siis kunnon teflonia eikä mitään pilipalia.

Aiemmin syksyllä hilattiin jo himppeen iiiiiso ja ihanan ilmainen 5L kattila, jossa on nyt sitten harvinaisen helppoa kiehauttaa kunnon satsillinen borssikeittoa. Tänään - päivää ennen kamppiksen päättymistä - käytiin hakemassa vielä ilmainen paistinpannu. Voilá, nyt on millä kokkailla!

Eikä noita pojoja tartte siis itse laskeskella tai arpoa, vaan jokaisen kauppakäynnin jälkeen voi ostoskuitin lopusta syynäillä että kuinka paljon alea on kerrytetty missäkin kamppiksessa ja millainen määrä pointseja on jo koossa. Kätevää, I'd say!

Vielä kun käyttämäni hevostarvikeliike ottais tällaisen systeemin käyttöönsä, niin alkaisi meidän perheen rahavirralle kyseiseen putiikkiin tulla jotain vastavirtaakin... Tai voishan tietty Tom Thumbkin eli tuttavallisesti "Tomppa" alkaa tarjoilla kans vaikka ilmaisia pinteleitä, riimuja, satulahuopia ja loimia... (Jää haaveillen odottamaan :P )


Ei kommentteja: