keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Kettuileva autoradio

Jumaleissön, jo on taas aikoihin eletty kun autoradiotkin alkaa tosta noin vaan kettuilee ja nimittelee viattomia autokuskeja, prkl!?! Volvossa on siis sellainen näytöllinen autoradio/cd-soitin, jossa pyörii vuoroin radiokanavan mainoksia ja biisien aikaan infoa bändistä ja biisin nimestä. Mulle on tullut paha tapa vaklailla siitä biisien esittäjiä joskos mukamas jonakin vuonna jopa ne muistaisin jälkikäteen ja kävisin hakemassa levykaupasta jotain uutta cd-hyllyn täytettä.

No, yks ilta tallimatkalla soi tuttu countrybiisi ja mieltä virkistääkseni piti tarkastaa että kukas se tää laulaja olikaan. Ni mitä?!?! Radion näytössä lukee isolla ja kirkkasti että Skank (suomeks ehkä niinku lutka, lunttu tms. epäkiitollinen naisen nimitys). Sitten se hävisi hetkeksi näytöstä palatakseen kohta uudelleen. Ei perkele! Hyvä etten ajanyt lyhtypylvääseen tai valoissa edellisen auton persiiseen kun epäuskoisena jumituin tuijottamaan näyttöä. WTF?! Kukahan senkin kolarin olisi korvannut...

Ja sitten ihan tosta noin vaan teksti häipyi ja ruudussa alkoi pyöriä normaaliin tapaan infoa, että kyseessä oli radiokanava 103.7 LiteFM ja Taylor Swiftin Teardrops on my guitaria kuunnellaan parhaillaan.

Hämmentävää voi olla ihmisen elämä.


Ei kommentteja: