torstai 23. lokakuuta 2008

Halleluja!

Kyllä vaan! Kaiken kitinän ja natinan jälkeen olen vaihteeksi seitsemännessä taivaassa (miten niin muka bipolaarinen!?)! Koska kitinä kannattaa aina. Siinä voipi loistavalla säkällä käydä niin, että borssikeittokitinään kyllästynyt tai siitä vähintäänkin idiksen saanut keittotaitoinen kaveri tekee sitä lounaaksi - ja mikä parasta, minut on kutsuttu aterialle mukaan :) ! Ja se oli oikeesti niin taivaallisen hyvää että mä elelen näillä viboilla vähintäänkin viikon :P .

Ja jotta samaisena päivänä saataisiin oikein jackpot, tuli Suomikaupasta tilattu hernekeitto- sun muu sälälähetyskin kotiin kannettuna eilen. Vaikka kuinka teki mieli, päätin ettei makeaa mahan täydeltä eikä suomiherkkuruokia myöskään, joten hernekeittopurkki jäi korkkaamatta, vaikka kuinka sitä hiplasin. Mutta voipi olla, että tänään jo ekan purkin kansi poksahtaa... Finlandia-marmeladeja yritän mukamas jemmata jouluun, mutta sehän nähdään kuinka kauan se rasia suljettuna säilyy.

Eikä siinä vielä kaikki! Olen ollut niin läpensä kyllästynyt helteisiin, hikoiluun ja ikikesään, että kun eilen iltapäivällä kylmä rintama pyyhkäisi Dallasin yli ja toi mukanaan ihanan viileät säät, tein melkeinpä aaltoja pihalla. Nyt on öisin alle 10 astetta ja sen myötä aamut ovat suloisen raikkaita ja kuulaita. Päiväksi saattaa lämpötila nousta vielä 20 asteen kieppeille tai ylikin, mutta annettakoon se ihanien iltojen ja aamujen ansiosta anteeksi.

Juuri tällä hetkellä elämä hymyilee :).


Ei kommentteja: