lauantai 4. huhtikuuta 2009

Vauvasuihku

No thank god ei täällä vauvoja sentään suihkuamalla tule, joskin kaveriporukka tuntuu lähiaikoina pukkaavan moisia päivänvaloon yksi (tai parikin) kerrallaan... Tähän perheeseen ei ihan just vielä ole vauvaa tullut suihkusta, haikaralta tai mitään muutakaan kautta - eikä ihan just vielä tartteis tullakaan, sillä laskettuun aikaan on vielä kuukauden päivät.













Sen sijaan oikein onnistuneet ja ihanat babyshowerit on nyt sitten juhlittu :) . Perjantaina maaliskuun 6. pv riensi meille laumallinen ystävättäriä mukanaan ihania välimerellisiä tapas-tyylisiä herkkuja, hyvää mieltä ja mukavaa seuraa, mikä oli oikein oiva päätös stressanneelle työviikolle. Siinä se ilta sitten viuhahtikin kilpahöpistessä sekä herkkusapuskaa ja It's A Boy -kinuskikakkua lappaessa julmetun hyvän sangrian siivittämänä. Nam!

Mä olin alunperin aikalailla tällaisia lahjankerjuujuhlia vastaan, mutta siinä vaiheessa kun päästiin paketteja aukomaan, niin oli kyllä sittenkin aika nastaa ;) . Pikkubebe sai nimittäin kaikenlaista tarpeellista ja tarpeetonta, mutta ah niin ihanaa! Oli paikallisesti modifioitu äitiyspakkaus, vaippakassia, vaipanvaihtopakkia, vaatetta, koristetta, lahjakorttia, toivelistan tuotoksia, nallukkaa ja hirnuvaa heppaa jne. jne. Roipetta kertyi oikea alttarillinen ja seuraavalla viikolla tuppasi postin mukana lisääkin pakettia. Bebemies saa olla iloinen - mä en ole kuuna päivänä saanut tuollaista määrää lahjoja, varsinkaan ennen syntymääni ;) (kuka muka katkera...).





















No sain mä kyllä olla koko illan vähän niinku prinsessa, koska muthan kruunattiin aivan ihqulla New Mom To Be -kruunulla. Sitähän olisi voinut kannella sulokutreillaan vaikka koko loppuraskauden ajan, ellei se olisi ollut koirankin mielestä aivan mielettömän hiaaano ja hän sitten illan päätteeksi varasti sen kissan ovelalla avustuksella ja pisti sen ihan uuteen ojennukseen...

Ihan noin vaan pälkähästä en päässyt, vaan mun tulevan äidin kykyjä testattiin monitoimitehtävällä, jossa piti bebekorvike sylissä puhua yhtä aikaa luuriin ja nipsiä potkupukupyykkiä narulle kuivumaan. Suorituspaineet olivat vallan hirveät, mutta selvisin tiputtamatta bebeä tai kaverin iPhonea ja minikuteetkin löysivät tiensä narulle jokseenkin asiallisesti. Vähänks loistavaa! Bebeä ei sittenkään tarvitse huostaanottaa ennen kuin hän on edes syntynytkään!

Sen sijaan osa kaveriporukasta saisi vakavasti harkita silmälasien hankintaa tai linssien tehostamista, sillä pyöristyneen vatsanympärykseni silmämääräinen mittaamiskisa tuotti tulokseksi melkoisesti ylimittaisia arvauksia ;) . Tosin tässä vaiheessa raskautta nekin yläkanttiin vetäistyt mitat eivät enää taitaisi kadonneen vyötärön (mikä se olikaan?!) ympäri yltää...

Ihanasta illasta ei voi sanoa kuin ihanaa, ystävät, ihanaa! Ja jättikiitos loistavasta illasta
ennen kaikkea Merville. Unohtamatta myöskään sangriamestari-Tyttiä.


Ei kommentteja: