lauantai 19. kesäkuuta 2010

Not so Wild about Flower Mound

Ei hyvää päivää kun täällä pitää joka pitäjässä olla kaikenlaisia messuja ja tapahtumia yhtenään. Hirveet markkinointihaippaukset ja hehkutukset, joten meikäläiset höynäytetään helposti menemään moisiin härdelleihin mukaan. Niinpä tälläkin kertaa: hermeettinen helle ei meitä estellyt kun oli pakko mennä tutkailemaan mistä Wild about Flower Mound oli kotoisin.

Juu ei paljon mistään. Telttakojurivi toisensa perään, joissa vakuutus- ja sähköyhtiöt mainostivat itseään sekä erinäistä rihkamaa ja rojua kaupittelevaa kansaa. Lavalla rallatti joku keskivertokaraoken tyylinen bändi. Lasten alueelta löytyi kyllä pieni petting zoo, jossa pääsi taputtelemaan poneja, kilejä ja ihmettelemään kanojen puuhastelua, mikä oli Jessestä varsin hupaisaa. Hänestä tosin päivän kohokohta taisi olla se kun sai ekaa kertaa maistaa jäätelöä. Tiukka ilme vaihtui aika pian haltioituneeksi ja erinäiset äänimerkit ilmoittivat että lisää olisi ihan hyvä saada ja pian.


Perheen kaksilahkeiset kyllä viihtyivät vanhojen autojen alueella, eikä mamakaan panisi pahitteeksi kyydittelyä esmes jollain vanhalla Corvetella...


Päivän läksy: voidaanko mitenkään olla lähtemättä ties mihin kissanristiäisiin etenkin jos elohopea ei enää meinaa edes pysyä mittarissa sisällä...?!?


Ei kommentteja: