perjantai 4. kesäkuuta 2010

I ♥ Kevät ‎

Teksasin kevät on kuin Suomen kesä kukkeimmillaan. Aurinko paistaa, linnut laulavat, tuuli tuivertaa tukkaa. Kukkivat perennat, pensaat ja puut muodostavat suorastaan kukkaseinämiä ja luonto on hehkeää vehreyttä ja vihreyttä täynnä. Puput puikkivat pihapuskien suojissa, maistellen herkullista, moniväristä ateriaansa.


On aika tehdä retki Dallasin Arboretumiin! Luonnon väriloisto häikäisee ja maalaa väkisinkin hymyn huulille. Pikkumies ikuistetaan moniin kuviin.


Tulee hääpäivä. Vietämme sen ihan vaan perheen kesken, tosin käymme otattamassa koko porukasta muutaman muiston valokuvien muodossa. Vappua juhlimme yhdessä täkäläisten Suomi-ystävien kanssa.


Puuhailen innokkaana puutarhassa. Istutan kukkia, hankin amppeleita, sytytän kynttilälyhdyt ja heitän tuoleihin uusia koristetyynyjä. Sametinpehmeissä illoissa on ihana istuksia ulkona nuuskien niityn toiselta laidalta hitaasti lähestyvää kesää.


Tule kesä, tule pian!

Too bad, että jälleen kerran koin jonkun hetkellisen amnesian ja unohdin tyystin mitä se Teksasin kesä onkaan... Tänä(kin) vuonna keväästä loikattiin suoraan himohelteisiin, uuvuttavaan paahteeseen, polttavaan uv-säteilyyn, hikisiin ulkoilulenkkeihin, selkämykseen tarttuviin paitoihin, ilmastointilaitteiden turruttavaan hurinaan, hienoiseen jatkuvaan nestehukkaan ja uima-altaassa yhtenään lilluntaan...

Tule syksy, tule pian!

Ihmiskuvat (c) Tytti Lauhava 2010


1 kommentti:

annamari kirjoitti...

Voi kuinka kiva kuva teidän perheestä! Terkkuja! T: Anna-Mari