perjantai 6. marraskuuta 2009

Tuulettumassa

Ounou! Kuumia aaltoja, yöhikoilua ja mielialanvaihteluita pukkaa! No ei se menopaussi kuitenkaan omalle kohdalle ole vielä iskenyt, mutta lavalliseen naisia kylläkin. Olin nimittäin kaveriporukalla tänään kattomassa Menopause the Musicalia Fort Worthissa. Niin laimealta kuin vaihdevuodet musikaalin aiheena kuulostaakin, niin meno oli kyllä jotain aivan muuta.

Yleisöä oli salin täydeltä (
yllättäen yhden käden sormilla oli laskettavissa joukkoon eksyneet miehet...) ja nauru raikasi lähes tauotta kun lavalla vedettiin tutulla nuotilla suosikkibiisejä, mutta sanat olivat muuttuneet mm. kuumia aaltoja myötäileviksi. Esiintyjät olivat kaikki huikeita, löytyi upeata laulajaa ja hullunhauskaa koomikkoa. Parhaiten nauruhermoja nyki jakkupukuinen ja pottahiuksinen tantta, joka oli oikein amerikkalaisrouvan perikuva helminauhoineen päivineen. En kyllä muista vähään aikaan nauraneeni mitään näin paljon, että palleaan sattuu ja poskilihaksia pakottaa liiallisen hekotuksen jäljiltä!

Totaalisen nauruterapian lisäksi maman tuuletusiltaan kuului myös pinot grigion siivittämä herkullinen päivällinen italialaisessa Piola-ravintolassa sekä viihdettä pianobaarissa. Perjantai-illan livemusaa oli kertynyt kuuntelemaan raflan täydeltä porukkaa ja meno oli aika mukaansatempaavaa. Kaksi pianistia oli lavalla yhtä aikaa ja he tavallaan kisailivat siitä, miten hyvin saavat porukan "messiin".






















Ja jos alkoi porukka liikaa nuokkua pöydissään, niin pistettiin ohjelmanumeroksi shotteja myyvät nuorikot pomppimaan pianojen (tai no oikeaoppisesti ne olivat kylläkin flyygeleitä) päälle ja vetämään jotain yhteistanssia, niin johan alkoi taas jengissä jäsenet elää. Ja kotiäidin korvienväli puhdistua.


Ei kommentteja: