lauantai 8. marraskuuta 2008

Rasti seinään

Siis kai teillä on iso maalipurkki ja pensselit siinä valmiina?! Niinku silleen että voitte ihan hengessä mukana maalata ison rastin seinään? Koska meikä en-kokkaa-ellei-ole-pakko meni ja tempaisi tällä viikolla: maanantaina leipaisin Teksas-piirakan tosta noin vaan iltapuhteiksi - olikin sitä paitsi kivan mausteinen ja ruokaisa piiras, hyvin upposi miehenkin vyötärön seudulle.

No mut toi olikin ihan alkuverryttelyä, koska tänään sitten silvoin, raastoin ja silppusin, kuullotin, keitin ja kokkasin ja TA-DAA, tuloksena ihan järjettömän hyvä wokkipannullinen borssikeittoa! Myös tuosta kokkausvälineestä voi havainnoida, ettei meillä silleen simona kokkailla, kun ei talosta löydy edes kunnollista, isoa keittokattilaa... Vain isossa wokissa oli riittävä vetoisuus mun punaiselle unelmalle. Mutta who cares, missä sitä taidetta syntyi, käsittämättömin pääasia on se, että sitä ihan omin kätösin syntyi ja se oli ei vaan syömäkelpoista vaan ihan pröystäillen sikahyvää.

Ei hyvää päivää, tätä menoa mä olen jo jouluun mennessä ihan täysvalmis kotihengetär?!?

Päivän kokkausrupeaman jäljiltä olinkin sitten niin rikkipoikkivätystynyt (sillä ei liene mitään tekemistä asian kanssa, että vetäisin puoli pannullista sitä soppaa...), että oli pakko hemmotella itseä lilluen poreammeessa vaahtokylvyssä lasillisesta siideriä (sitä alkoholitonta, toim. huom., ni ei tartte siellä pöyristyä) nautiskellen...


Ei kommentteja: