torstai 27. toukokuuta 2010

Oh no, the BIG 4-0

On se sitten jännä miten tuo lapsi tuossa kasvaa ja mieskin vanhenee, mutta minä se vaan pysyn yhtä hehkeänä ja pimakkana parikymppisenä aina vaan ;) . Ei sen puoleen, synttäribileet ovat vallan hauskoja, etenkin kun vietimme miehen pyöreitä.


Lauantaina 22.5. talo täyttyi ystävistä ja tuttavista, joiden kanssa oli mukava jakaa astuminen uudelle vuosikymmenelle. Mies sai itse päättää vieraslistasta, joten sieltä löytyi niin duunikaveria, naapuria, metsästyskaveria sun muuta hihhulia joka lähtöön parempine puoliskoineen ja vekaroineen.

Pippaloiden nuorimman pään viehkeät neidit jaksoivat myös bilettää pitkälle iltaan.

Päätimme kerrankin pistää pöydän notkumaan (
ja noi graniittipöydänpinnat eivät ihan vähästä notku...), joten patoihin pistettiin BBQ-tyyliin brisketiä (sellaista silputtua ylikypsää naudanlihaa), erilaisia mausteisia makkaroita, valkosipuliperunalootaa, uunilohta, cole slaw'ta, uunituoreita biscuiteja (vähän sämpylän tyylisiä) ja siihen sitten vielä juotavat ja makeat tarjoiltavat päälle, niin kyllä noi pöydänpinnat ainakin melkein mutkalle saatiin. Tunnustan kyllä avoimesti, että sapuskojen laitossa avusti osin mm. paikallinen BBQ-lafka Hard-8 Bar-B-Q...


Ruoka oli hyvää, sitä oli enemmän kuin riittävästi eikä kukaan tiettävästi onnistunut janoonkaan nääntymään. Iloinen puheensorina täytti koko kämpän ja sitkeimmät viettivät iltaa kanssamme pikkutunneille saakka. Poika biletti hyvin mukana kunnes hänet torpattiin sopivan väsyneenä punkkaansa, jolloin emäntäkin pääsi ulos istumaan ja nauttimaan lämpimästä Teksasin tummenevasta illasta. JUH-LAA!

Sankari itse "mansikkapommin" räjäytyksessä...

Bilehile itse oli niin menossa mukana, että tajusi vasta seuraavana päivänä lahjuksia tutkaillessaan miten JUHLAA synttäreiden vietto oikein olikaan: pöytään oli kummasti kertynyt viiniipulloja, baarimikkosettiä, grillausmaustesettiä, liuta lahjakortteja metsästyskamahelvetteihin sun muuta suun muikeaksi vetävää. Taisi jo mokoma alkaa miettimään että mistähän sitä seuraavaksi repäisisi juhlan aihetta ;) .

Seuraavan päivän after partyissä se meno vasta yltyikin... Oli konttaamista, holtitonta juoksemista ympäri huushollia, do(n)k(k)aamista, käsittämätöntä örvellystä ja muuta. Huhhuh! Poika ja koira ilmapallojen perässä nääs...


2 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Namin kuuloiset tarjottavat, oispa ollu kiva olla mukana kemuissa. Tota briskettia ei taida saada Suomesta mistaan???? Just kun kerkes paasta sen makuun.

Taalla taas valvotaan myohaan ja katotaan jalkapalloa. Ihme kylla muakin sillain hennosti kiinnostaa....;)

Välitilassa kirjoitti...

Mums, coleslaw on NIIN hyvää!