sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Meet my new best friend!

Äitienpäivä! Mikä ihana sana! Mä olen kyllä tällaisia pakkojuhlapyhiä vastaan, sillä tärkeämpiä ovat ne arjen teot ja miehen apu pojan kanssa eikä joku päivä kalenterissa, mutta jos tällä varjolla saan uuden parhaan ystävän, niin olen sittenkin ihan messissä!

Viime vuonna äitienpäivän aikaan olimme olleet pari vuorokautta uuden perheenjäsenemme kanssa kotona. Elämä oli sellaista hässäkkää, ihmettelyä ja uudenlaisen elämänrytmin sekoittamaa, että juhlapäivä vilahti ohi vähän varkain. Niinpä tämän vuoden äitienpäivä tuntui ensimmäiseltä oikealta äitienpäivältä.


Vaan eipä tullut kakkua tai kukkia, ei aamiaista sänkyyn saatikka päivällistä suosikkiravintolassa tai edes McDonald'sissa. Olisin saattanut aloittaa aika massiivisen ja pitkäkestoisen mykkäkoulun ellen olisi saanut isoa, surisevaa, pörisevää, rentouttavaa ja autuaaksi tekevää lahjaa, jota tietenkin heti kokeilin ja tehokkaan toiminnan todettuani tulin suorastaan värisevän onnelliseksi.

No hyi te likaisella mielikuvituksella varustetut, en minä saanut SITÄ vaan tämän:
Siinä se on, rakas uusi ystäväni! iRobot Roomba, joka tormakkaana pöristelee huoneesta toiseen imuroiden rikat, roskat, elikkokarvat ja muut ei-toivotut rippeet. Kun listalla on 100 muuta asiaa, kotityötä, oikeata työtä ja mielellään sopivan paljon leikkiä, puuhaa, ruokailua ja ulkoilua pikkumiehen kanssa, taustalla itsekseen hoituva imurointi on musiikkia korville ja mannaa sielulle. Love it!!!


3 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Oho, hieno lahja!!!!

Onneks meilla on niin pieni asunto, ettei toi sopis tanne poristelemaan. Joten ei tartte taman enempaa kadehtia, ihailla vaan:)

M

p.s. tulkaa jo

Katness kirjoitti...

Olen miettinyt tuot roboa jo vuosia, koska meilla on aivan liikaa laania yhden ihmisen siivottavaksi. Kiva kuulla etta toimii.

Skinnu kirjoitti...

Joo, siis voin erittäin lämpimästi suositella minkä kokoiseen talouteen vaan ja erityisesti sellaiseen, jossa on lapsia ja/tai lemmikkieläimiä! Luulin että olisi ihan lelu, mutta oikeesti huiskii kissan ja koiran karvat, pölyn ja muruset sisäänsä kiitettävän hyvin :) ! LOVE IT!