tiistai 18. toukokuuta 2010

I'm Gilty...

...ja juu, ihan oikein kirjoitettu noin ;) ! Jos nyt lievää syyllisyyttäkin on havaittavissa, niin ennen kaikkea ihanaa shoppailua. Olen nimittäin jäänyt jumiin Gilt:iin.

Kaverin ihanaa kelloa taannoin ihailin ja hän vinkkasi minut ko. putiikin nettisivuille. Kyseinen firma myy lyhyinä, n. 24-48 tunnin mittaisina pikamyynteinä eri designereitten tuotteita - kenkiä, vaatteita, koruja, käsilaukkuja, kodin sisustusta, lastenvaatteita ja -tarvikkeita jne.jne. I LOVE IT! Koska lapsoseni on näemmä tyypillinen mies jo pienenä, eikä siten todellakaan viihdy missään shoppailureissuilla (maailma kaatuu yleensä viimeistään siinä vaiheessa kun alan suunnitella pukukopeille suuntaamista), on maailman kätevintä tilata netistä kaikkea kivaa ja tarpeellista suoraan kotiovelle toimitettuna.
Hauskinta on se, että tuosta samasta putiikista on tähän talouteen eksynyt niin käsilaukku, kelloja, koruja, kenkiä, vaatteita - ja potta.

Gilt poikkeaa tavisnettikaupasta siinä, että se on Members Only eli sinne pitää liittyä jäseneksi, ennen kuin pääsee katselemaan myyntejä ja shoppailemaan. Tosin eiköhän noille kelpaa kenen raha vaan, joten jäseneksi pääsee luultavasti kuka vaan sitä toivova. Joka päivä alkaa uusi erä myyntejä, joiden kesto on tosiaan vaan max. kaksi vuorokautta. Suosituimmat ja parhaimmissa aleissa olevat designer-tuotteet menevät lähes välittömästi kun myynti klo 11 täkäläistä aikaa alkaa.

Ikävää vaan, että kun tuolla tulee melkein päivittäin käytyä vilkaisemassa sen päivän myynnit, sitä saattaapi huomata tarvitsevansa kamppeita, joita ei ehkä aiemmin tiennytkään tarvitsevansa... Kuten nää ihkut däv:in kumpparit! Mutta perustelin oston itselleni sillä, että mulla ei oo ollut kumppareita vuosiin ja kyllä niitä on kaivattu niin tallille, metsään kuin muuhunkin touhuun. Eli jos nyt Teksasissa ei sadakaan niin kovin usein niin kyllä näille ainakin muutamana päivänä vuodessa vois hyvinkin löytyy käyttöö ;) . Sitä paitsi näähän oli reippaasti alle puoleen hintaan kuin normisti! Ja sit ainaski mummona voin marjametsässä patsastella näillä pelottelemassa kaikki metsänelävät henkitoreisiin, eiks jeh?!

Kyllä shoppailu on ihanaa kun sen oikein oivaltaa ;) !


1 kommentti:

Mervi kirjoitti...

Tuumasta toimeen;)

Kivat kumpsut, otatko naa mukaan Suomen reissulle? =)))

On varmaan kiva toi ostossaitti, mutta oman mielenterveyden vuoksi jatin kurkkaamatta. Tahtoisin niin paljon palata vanhoihin ostosmestoihin shoppaamaan. Just Gap esitteli sahkopostissa ihania kesakamppeita, jotka niin tahtoisin. Nyyh.

Puspus, pian nahdaan!