tiistai 23. maaliskuuta 2010

Eipäs juupas

Mistä tietää että luontoäiti on todellakin nainen? No tästä:




















Perjantaina on täydellinen kevätsää: kukat kukkivat, hiirenkorvat puhkeavat, jotkut puskat vihertävät jo valtoimenaan. Linnut livertävät kevätlaulujaan ja leppeä tuuli puhaltelee. Lämmintä puskee niin, että päivälenkkeillessämme kaverin, vekaroiden ja russeleiden kanssa vedämme ihan T-paitaisilleen. Illalla istumme kylässä iltaa, dippaamme pimenevän Texasin taivaan alla lämminvetiseen porealtaaseen ja iloitsemme kun perheiden pienimmilläkin on ihan sikakivaa altaassa polskiessa. Istumme myöhään iltaan terdellä nauttimassa grillin antimia ja muita herkkuja.

Lauantaina lämpötila keikkuu hädin tuskin muutamassa asteessa, tuuli löytää tiensä luihin ja ytimiin ja taas vaihteeksi sataa. Illan pimetessä alkaa tupruttaa lunta. Sunnuntaiaamuna maa on yhä valkoisen vaipan peitossa. Päivän mittaan lumi kyllä sulaa, mutta kovin keväiseksi ei säätä voi millään ilveellä haukkua.


Maanantaina aurinko taas paistaa. Ruoho on entistä vihreämpää ja elohiiri kipuaa 23 asteeseen. Että voisitko nyt mitenkään päättää että jooko vaiko eikö - ollako kevät vaiko eikö, kas siinä pulma.


1 kommentti:

Välitilassa kirjoitti...

No ohhoh. Aika vaihteluja. Taidat osua oikeaan arvauksessas ;D