torstai 17. joulukuuta 2009

Kaksi varista...

...istui aidalla. Silivatiseilaa, silivatiseilaa yksi lensi pois... Mistä ihmeestä näitä lastenlauluja ja rallatuksia nykyisin tunkee mun päähän? Kohta en enää muista yhdenkään Poets of the Fallin tai Nickelbackin biisiä kun päivät menee kuunnellessa jotain Muumilaakson tunnaria tai Elmon ankkalaulua.

Tässä kuitenkin päivän kuva vol. 1 ja 2. Nyt kun on ollut vähän kaltsempaa säätä etenkin auringon laskettua, tunkevat nuo gracklet (en tiedä vieläkään mitä ne ovat suomeksi, tollasii harakan oloisia otuksia) isoina parvina risteysten tolppiin ja sähkölangoille. Siinä sitä on sitten vissiin niin mukavaa lämmitellä valossa seisovien autojen pakokaasuhuuruissa.

Hullut tiput.






























2 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Ovat kai turpiaaleja... En ole ornitologi mutta ajattelin moista ehdottaa :) Hauska on ollut aina kurkata jos sulta on tullut uusia postauksia.

Skinnu kirjoitti...

Sä oot just oikeessa! Muakin kävi homma syömään jo niin kovasti että oli pakko käydä asian laita BirdLife Suomen sivuilta tsekkaamassa. Näähän on siis Great-tailed grackleja täällä ja näemmä siis pitkäpyrstöturpiaaleja. Geez. Oppia ikä kaikki.