torstai 3. joulukuuta 2009

Itsagoooooooaaaaaallllll!!!!

Eilisen hyytävistä tunnelmista siirrytäänkin sitten tämän päivän jäätäviin tunnelmiin... Nimittäin American Airlines Centerin NHL-lätkämatsiin :) . Mama ja papa olivat vähän tuulettumassa anopin ollessa yhden hengen pojanhuoltojoukkona kotona. Vetäistiin eka buffasta kunnon pöperöt alle, hieman vinettoa ja sitten hyvää peliä Dallas Stars vs. Anaheim Ducks.


















Suomalaisia oli jäällä useampikin kipale ja vierailevat Koivu ja Selänne tekivät heti ekan erän alkajaisiks hienon maalin Ducksille. Harmin paikka vaan, että Selännettä ei ekan erän jälkeen enää nähtykään jäällä, sillä mokoma meni ja mursi ranteensa jossain hässäkässä. Tosin ei me tästä pelin aikana mitään kuultu tai tiedetty, vasta jälkikäteen netistä tiedon bongasimme kun ihmettelimme kun ei suominaamaa enää näkynyt.

Muutoin ekat pari erää oli kyllä aika nihkeilyä ja jotenkin vähän löysää meininkiä. Starsit ähelsivät minkä kerkesivät, mutta tuloksetta. Kolmannessa erässä alkoi onneksi viimeinkin Ducksien verkko heilua ja päästiin sitä viimein tuulettamaan goooooooooaaaaaaal huutojen kera. Loppulukemat näkyykin tosta kuvan taululta - näemmä mun olo katsomossa auttoi taas Starsit voittoon ;) . Skinnu the onnenkalu.

Olipa raikastava ilta! Miten kivaa käydä välillä vähän ihan vaan kaksistaan (ja parinkymmennen muun suomalaisen kanssa...) tuulettumassa ulkona! Toisaalta tällaisen mökkihöpertyneen kotirouvan olisi hyvin voinut piristää vaikka autopesulassa käynti - kunhan vaan on tovi aikuisseuraa ja jotain ihan muuta kuviota kuin vaipparallia :D.

Ei kommentteja: