tiistai 7. elokuuta 2007

Haa-tshiii...sanoo mies

Plah, viikonloppu meni vähän ohitse kun Jakke oli potilaana. Okei, tunnustetaan, mun geenistössä ei varmaan ole ihan riittävää määrää huolehtivan hoitsun geenejä... Mä olin intona odottamassa, että viikonloppuna päästään taas tekemään sitä sun tätä ja näkemään paikkoja, mutta niiskuttava ja pärskivä mies viihtyi ymmärrettävästi mieluiten kotona.

Lauantaina kävimme kyllä Southlakessa, joka on kaupunki Grapevinen vieressä. Jaken niiskuttaessa katselimme maisemia lähinnä auton ikkunasta ja kävimme muutamassa paikallisessa herkkukaupassa hakemassa autolastillisen tuoreita ja puoli-ilmaisia vihanneksia ja hedelmiä (= aurinkoisen ja lämpimän osavaltion etuja). Southlaken keskustassa on viehättävä alue, Town Square, jossa on kauniita rakennuksia ja kivoja putiikkeja. Ennen kaikkea poikkeuksellista tuntuu olevan se, että alue on "kävelyalue" eli siellä on jalkakäytäviä ympäriinsä, joskin tietysti paikalliseen tapaan autollakin pääsee kaikkialle. Southlake oli muutenkin kaunista ja siistiä seutua: hienoja taloja, paljon suihkulähteitä ja puistoja jne. Sellainen alue, jossa voisi joskus kuvitella asuvansakin :).

Sunnuntaina Jakke oli jo taittamassa lentsun niskaa, joten pääsimme vähän ulkoilemaankin Lewisville Lakella. Sää oli mitä mainioin: auton mittari näytti 100 F astetta (n. 38 C) ja järveltä tuleva tuuli teki ilmasta oikein mukavan. Lewisvillessäkin kevään ja alkukesän sateiden jälki näkyi: veden pinta on yhäkin n. 7 ft tavanomaista korkeammalla, minkä vuoksi monet rantatiet olivat poikki, picnic-alueet osin veden alla ja "kunnon" biitsit veden alla piilossa. Pääsimme kuitenkin vähän käppäilemään ja kävimme satamassakin ihailemassa _kunnon_ veneitä ;). Illan pelasti PizzaHutin eväät ja jälleen uusi jakso Desperate Housewiveseja :D.

Eilen (maanantaina) mä olin jo hulluna aikomassa lenkille, joskin jokin osa aivoista toitotti että urheilu 100 asteessa ei välttämättä ole välkyin mahdollinen idea, mutta Mervin soitto pelasti mut dehydraatiolta. Kävimme yhdessä katsastamassa vähän Grapevine Mills Mallin tarjontaa. Meillä on molemmilla hirveä sisustusinnostus päällä kun Mervi on jo päässyt uuteen asuntoonsa ja me päästään ihan pian... Ette voi uskoa millaisia määriä on tarjolla pelkästään esim. keittiö- tai kylppärikamaa! Triljoonia erilaisia pyyhkeitä, kylppärisettejä (= roskis, saippuapumppu, kleenex-kotelo, erilaisia purkkeja ja purnukoita, suihkuverhoja, pyyhkeitä), kynttilä- ja potpourrisysteemejä, vispilöitä ja härveleitä! Mä en vaan vielä oikein osannut investoida mihinkään isompaan, kun ei ole mitään järin tarkkaa mielikuvaa uuden asunnon todellisesta koosta ja väreistä... Iltapäivällä kävimme miehen kanssa allekirjoittamassa uuden kämpän liisarin, mutta ei päästy vielä kattoo kämppää kun se on vasta muuttokunnostuksessa, mutta ensi viikolla sitten... [odottaa kieli _hyvin_ pitkällä :P]

Täällä on muuten kesä kukkeimmillaan! Täällä on ollut "kylmin" kesä hyvään aikaan: heinäkuussa ei päästy kertaakaan yli 100 asteen, mikä on tällä leveyspiirillä aika epänormaalia. Nyt sitten viikonloppuna ja alkuviikosta pyöritään oikein mukavasti noissa lukemissa. Kuumaahan se on, ei voi kieltää, mutta yllättävän hyvin tämän lämmön kanssa tulee toimeen. Sisätiloissa kaikkialla on ilmastointi, joten olo on miellyttävä ja ulkonakin pystyy olemaan ihan jonkin aikaa ilman totaalista grillaantumista ja kuivumista. Nyt on ollut kokonaisia päiviä täyttä auringonpaistetta ja kosteusprosenttikin on jo pudonnut. Tähän astihan on kyllä ollut lämmintä - päivittäin yli 30 astetta - mutta korkea kosteusprosentti on aiheuttanut lähes päivittäin (yleensä iltapäivisin tai illalla) jonkinlaisia sade- tai ukkoskuuroja. Nyt tää typy pakkaa kimpsut ja kampsut ja lähtee _ekaa_ kertaa poolille grillaamaan itseään :D ! Katsotaan jaksanko olla yhdessä paikassa jopa huikeat 30 minsaa tms. ;).


Ei kommentteja: