sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Mitäs sit tehtäis

Asunnonnäyttöjen ja avointen ovien vuoksi on minun, pojan ja koiran asunnosta poistumisesta tullut jo puolitaidetta ja -tiedettä. Hyvin sujuvasti sinkoamme nopeallakin varoitusajalla Luoja ties mihin.

Tänäänkin oli pari tuntia kestävä open house, joten ei kun koira kaverille toisen russelin kanssa riekkujaistreffeille ja minä pojan kanssa helteeseen paahtumaan. Ei TAAAAS tällä kertaa leikkipuistoon, joten päädyimme käväisemään Dragon Boat, Kite and Lantern Festivaleilla Irvingin Las Colinasissa.


Pojan kanssa ihan innokkaina seurasimme tiukkoja melontakisoja, ihastelimme leijojen ja paperilyhtyjen värikirjoa, tutkailimme messukojujen tarjontaa ja ennen kaikkea ihmettelimme miten mistä tahansa tikusta voi nyhjäistä asiaa ja polkaista jonkin sortin tapahtuman kasaan...


Vaan kaipa tuon päivän olisi voinut huonompaankin tuhlata kuin ihastelemalla pikkuneitien sekä ikäneitojen polynesialaisia ja havaijilaisia tansseja, katselemalla kauniita asioita (mmmm... melontasuorituksesta hikiset palomiehet... EIKÄKUN siis kauniit paperilyhdyt ja upeat leijat!!!) ja nautiskelemalla joka messujen vetonaulaa alias funnel cakea (iso tippaleipä).


Ei kommentteja: