torstai 5. toukokuuta 2011

Hän ei oo oikea cowboy...

...mutta melko lähellä kuitenkin ;) !


Koska kaipa tuota aika lähelle cowboytä päästään jos on hevoshullusta äidistä ilmoille putkahtanut, eläinrakkaaksi aivopesty ja Teksasissa syntynyt?

Pienen lehmipojan 2-vuotissynttäreitä vietettiin pienellä ikätoveriporukalla eilisiltana (tänään on tosin oikeasti THE päivä). Koska pirskeet saattoivat olla aitoteksasilaisemme viimeiset kotiseutusynttärit, päätimme satsata lystinpitoon hieman tavallista enemmän, joten järkkäsimme cowboyhenkiset puitteet.


Ihana tallin omistaja antoi meidän tulla pippaloimaan pihapiiriinsä ja tilauksesta paikalle oli saatu pieni poni ja aitauksellinen muita pikkueläviä: kanoja, vuohia, pupuja ja minipossuja. Niinpä lapsoset kokolailla Naantalin aurinkoina viihtyivät elikoiden parissa, mitä nyt välillä kävivät kakkua ja jätskiä haukkaamassa. Suru meinasi tulla puseroon kun elikot viimein lähtivät yöpuulle omaan kotiinsa, mutta onneksi IIIIISO trampoliini ja pieni leikkipuisto veivät nopsasti ajatukset muualle.

Lasten vilinä ja emäntänä huseeraus pitivät tämän cowgirlin kiireisenä, mutta silti jossain vaiheessa iski ihmetys: miten voi olla että tämä meidän Teksasin ihmeemme on jo kaksivuotias?!? Vastahan sitä vauvaa kärryteltiin pitkin ja poikin ja nythän tuo tuolla jo vilistää nurmikonleikkuussa???


Ihanan lämmin ja aurinkoinen ilta, tallin puistomaisen kaunis ympäristö ja mukava seura kruunasivat täydellisen juhlan. Jatkaakseni J.Karjalaisen linjoilla: Oi mikä ihana ilta...


Ei kommentteja: