sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Himmeen hieno bloggaaja

Ei herttinen sentäs, kattokaas millä mua on paiskattu:


Aurinkoinen Katie's Castlessa majaileva ystäväiseni moisella minua muisti! Vähänkös on himmeen hieno ja eka tekstisuollantoni ansaitsema palkinto!

Tunnustuksen saajan pitää vastata viiteen kysymykseen ja laittaa tunnustus eteenpäin viidelle blogille.

1. Milloin aloitit blogisi?
Hetkoneeen... Näemmä kesäkuun puolivälissä 2007.

2. Mistä kirjoitat? Mitä kaikkea blogisi käsittelee?
Mun muutosta Teksasiin, mun elämästä Teksasissa ja kohta vissiin muutosta pois Teksasista. Kirjoitan omasta navasta ja sen ympärillä pyörivistä asioista ;) . Hyvin subjektiivisia ja puolueellisia havaintoja arkielämästä arkikielellä. Kirjoitusvirheineen päivineen.

3. Mikä tekee blogistasi erityisen?
Se, että yrittäessäni lopettaa sen kirjoittamisen, tulee heti noottia sieltä sun täältä. Usein ja niin piinaavasti että monen kuukauden tauonkin jälkeen oli pakko puhaltaa feeniks tuhkasta. Joku potenssiin aika monta siis sittenkin lukee näitä mun jorinoita vaikkei juuri kukaan koskaan mitenkään tänne mitään kommentoi! Miten lämmittävää ! Tähän vois myös heittää lempisitaattini taannoismuinaisesta Ally McBealista: "What makes your problems so much bigger than anyone else's?!" "Because they're MINE."

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen?
Aloittamisajankohdan tienoilla niin moni ihminen kyseli lähes päivittäin pian muuttuvasta elämäntilanteestani, että päätin tukkeutuvan sähköpostin pelastamiseksi ohjata kaverit yhteen tuuttiin. Aluksi kirjoittelin siis vaan kuulumisia ystävilleni Suomessa, mutta jotenkin tänne on eksynyt täkäläisiäkin ystäviä sekä tuttuja, tutuntuttuja, tuntemattomia, kylänmiehiä ja kylähulluja sieltä sun täältä.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Kirjoitustiheyttä. Asioita, juttuja, tapahtumia ja sekoiluja tulee mieleen tuon tuosta, mutta kun en niitä pääse useinkaan heti koneelle naputtelemaan, ne unohtuvat, vanhentuvat ja näivettyvät. En usko että useakaan juttu järisyttää kenenkään lukijan elämää, mutta toisaalta tämä on oma henkilökohtainen päiväkirjanikin pienestä ajanjaksosta elämässäni. Rakastan kirjoittamista ja olen sitä harrastanut mitä omituisimmissa muodoissa (terveisiä mm. taannoisen hevoseni suulla kirjoitetusta nettipäiväkirjasta ;D ) koko elämäni ajan.

Joudun tunnustamaan, että nykyisin en kerkeä lukemaan blogeja enää lainkaan. Tai sitten muiden napojen ympäristö ei vaan jaksa kiinnostaa riittävästi. Pari kivaa blogia, joista tykkäsin kovasti, on jo kuopattu ja syvälle kauan sitten. Nykyisin luen epäsäännöllisesti enää kahta, joista molemmat ovat ystävieni ja molemmilla tämä palkinto jo onkin. Ja sen muuten merkittävästi tätä blogia paremmin ansaitsevat...


Ei kommentteja: