sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Ihan Pro

Ihan Pro kaartaa tallin pihaan ihan pro autolla, jossa on ihan pro peräkärry. Ihan Pro on pro-tyyliin ihan ajoissa.











Ihan Pro on aina miellyttävä, mukava, hyväntuulinen ja hienokäytöksinen (yes, ma'am!). Ihan Pro katsastaa päivän tilanteen ja edessä olevan työn. Ihan Pro virittää vehkeet valmiiksi, laittaa työvaatteet kuntoon ja alkaa hommiin.


Ihan Pro puhelee työn lomassa mukavia ja kertoo samalla mitä on tekemässä ja miksi. Ihan Pro kuuntelee hevosen omistajan/ratsastajan tuntumia liittyen hevosen liikkumiseen tai siinä tapahtuneisiin muutoksiin. Yleensä Ihan Pro on jo huomannutkin samat asiat hevosesta ja sen kavioiden tilasta muutenkin, mutta kuuntelee silti ja kertoo onko asialle jotain tehtävissä ja mitä aikoo siis tehdä.


Ihan Pro saa hevosen käyttäytymään kunnolla ilman väkivaltaa tai ärähdyksiä. Ihan Pro saa asiakkaan (hevosen omistajan/ratsastajan) tuntemaan itsensä huomioiduksi ja kuulluksi.

Ihan Pro saa työllään hevosen liikkumaan entistä paremmin. Asiakas kirjoittaa Ihan Prolle sen suuruisen shekin, että hetken aikaa sydän itkee veripisaroita ja henki salpautuu, mutta mitäpä sitä ei kaviopuolisonsa eteen tekisi...


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mii laik Ihan Pro!
Tk

Skinnu kirjoitti...

Mii tuu! Veri mats! Änd juu AAR laik Ihan Pro, tuu!