lauantai 12. maaliskuuta 2011

Irtiotto arjesta - kuvin

Jotta jo useampaan otteeseen Teksasissa reissanneet vanhempani saisivat jotain uusia muistoja tältäkin matkalta, päätimme tehdä pikku reissun San Antonioon, joka on reilu neljän tunnin ajomatkan päässä kotoamme.

Matkalla stoppasimme kaffepaussilla Austinissa, Teksasin pääkaupungissa. State Capitolin puistossa nautimme tovin aurinkoisesta ja lämpimästä kevätpäivästä.

Seuraavana päivänä perillä San Antoniossa usutimme vieraamme seikkailemaan omin päin ja tutkailemaan nähtävyyksiä - sillä välin meidän perhe vietti laatuaikaa mm. koirankopissa.

Omia lempinähtävyyksiäni San Antoniossa ovat tunnelmalliset muinaiset lähetyskirkot / niiden rauniot.

Pimenevässä illassa korkealla kattojen yllä liehuva lippu tuo jotenkin sen pisteen i:n päälle tunnelmaan.

The Alamo yövalaistuksessa. Tänä vuonna juhlitaankin tämän Teksasin itsenäisyystaistelun monumentin 175-vuotisjuhlaa ja sen ansiosta kaupungissa oli juuri tänä viikonloppuna erityisiä näytöksiä ja ohjelmaa.

Kotiinlähdön aamupäivänä purimme pojalta energiaa San Antonion kauniissa eläintarhassa. Pikkumiehestä elefantit olivat tosi mielenkiintoisia, mutta hauskinta oli ehkä sittenkin se, kun pääsi silittämään, syöttämään ja harjaamaan kääpiövuohia...


Ja kun viimein myöhään lauantai-iltana palasimme parin päivän irtiotoltamme, tuntui oma sänky taas pilvilinnalta, kodin hiljaisuus pumpulilta (hotellissamme oli liuta paikalliseen robottimessuun osallistuvia high schoolilaisia = veikkaa kikatuksen, kitinän, pillityksen, tömistyksen, kirkunan ja yleisen hässäköinnin määrä vuorokauden ajasta riippumatta...) ja reissun muistot mukavilta.


Ei kommentteja: