sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Polle-playdate





















High Meadow'n tallinpiha on hiljainen autereisessa aamussa.


Hihii, viime tiistaina olimme pienellä naisporukalla lapsia taas ja porhalsimme poniemme kanssa pitkin areenaa erilaisten leikkien parissa. Alkuverryttelyksi muistelimme miten leikittiin peiliä, sitten temppuradalla mm. pujoteltiin, loikittiin kavalettipalikoiden päällä, tarkkuusheiteltiin puukalikkaa ja pompattiin pikkueste. Lopuksi vielä kaahailtiin tukka tuubilla tynnyriratsastusta.
































Siis what!? Miten niin muka meikäläisen Iso Harmaa niin iso?! Kääk, sehän näyttää siltä kuin voisi kävellä viereisten pounien yli kuin kavalettien konsanaan... Vas. -> Oik. Iso Harmaa on täykkäri, musta Dante on paso fino, palomino Twinkles on quarteri, kimo Lola on andalusialaisen ja täykkärin risteytys ja kirjava Gipsy on paint.


Aamupäivän muuttuessa tavanomaisen kuumaksi teksasilaispäiväksi, pistimme pollet takaisin laiduntamaan ja loikkasimme itse lillumaan naapuri-Joannen ihanan puutarhan suloisenviileään uima-altaaseen. Plumpsis vaan! Aikamme siellä pelmuttuamme ja jokusen valkoviinisangrian kulautettuamme täytimme kupumme vielä makoisilla piknik-eväillä.


Tilaisin lisää tällaisia päiviä, ki-toooos!

Joannella on hauska ja tunnelmallinen puutarha.














Ei kommentteja: