tiistai 10. kesäkuuta 2008

Iltavieraita

Hitsi, tässä alkaa tosiaan valjeta, että asumme lähellä pöpelikköä. Olemme olleet kovin iloisia siitä, että takapihamme rajautuu tuollaiseen villiin viheralueeseen, joten ainakaan naapurit eivät yläkerroistaan tuijottele altaalla grillautuvia tai grillaavia ihmisiä. Mutta tuttuun tapaan kolikolla on kääntöpuolensa...

Eräänä iltana kamojamme purkaessa soitti naapuri ovikelloa ja kertoi, että ihan meidän nurmikolla on iso käärme, joten ovet sun muut lävet kannattaa pitää tovin aikaa visusti kiinni. Kuinkas ollakaan, kun mies oli menossa hakemaan vielä jotain kuormaa autosta, möllötteli kärmes tyytyväisenä meidän kynnysmatolla. Jaiks! Luojan kiitos se oli mies enkä minä, joka oven aukaisi, sillä muuten koko naapurusto olisi ollut valveilla viikon hyytävästä kirkaisustani.

Tänä iltana puolestaan saimme karvaisempia vierailijoita. Mies oli uima-altaan huoltohommissa (ihanat ex-asukit eivät pahemmin olleet allasta huoltaneet, joten nyt meillä on ollut pikkainen projekti pistää klooribalanssit sun muut kuntoon...) ja kissa narussa seuralaisena, kun yhtäkkiä taka-aidan päällä keikkuu pesukarhu. Mies luuli sitä ensin isoksi kissaksi, mutta pörröinen raitahäntä, rosvonaamari ja "käsitassut" paljastivat vierailijan. Vierailija tosin oli aika lyhytaikainen, sillä kissan ja altaan suodattimen kanssa äheltävän miehen nähtyään tyyppi painui matkoihinsa naapurin aidoille.

Että ketähän saadaan kylään seuraavaksi? Uima-altaassa lekotteleva alligattori?


Ei kommentteja: