maanantai 11. helmikuuta 2008

Sex and the City

Sori, ei ihan niin raflaavaa juttua tiedossa, kuin mitä otsikko antaa ymmärtää mutta mä en ymmärrä antaa ;). Piti vaan ihmettelemäni, että onpahan kyseinen tv-sarja (eli Sinkkuelämää på finska) tehnyt melkoisen vaikutuksen tälläkin maaperällä. Nyt nimittäin joka toinen tv-sarja mainostaa itseään Sex and the Cityn seuraajana. Harmi vaan, ettei mikään niistä ole vielä täyttänyt ko. sarjan isoja saappaita.

Ensin alkoi Big Shots, jonka hypetettiin olevan miespuolisten päähenkilöiden muodostama "Sinkkuelämää". Olen seurannut sarjaa, mutta on se ollut jonkinasteinen pettymys, aika vaisu esitys. Sitten tuli Cashmere Mafia, josta olen kyllä tykännyt ja joka oikeasti on viihdyttävä, mutta ei niin asioiden ytimeen menevä kuin aito ja oikea "Sinkkuelämää". Viime viikolla starttasi sitten mm. Brooke Shieldsin tähdittämä Lipstick Jungle, jonka on toitotettu täyttävän "Sinkkuelämän" jättämä aukko. Multa jäi pilotti katsomatta, mutta kaiken lukemani jälkeen joudun ehkä vilkaisemaan että joskos kolmas kerta toden sanoisi ja se olisi tosiaan "just sitä ihteään".

Ja jos ei noista kolmesta ole sitten aukon täyttäjäksi, niin sitä ehtaa tavaraahan saadaan jo nyt keväällä, kun Sex and the City lävähtää valkokankaalle leffan muodossa. Carrie Bradshaw'n sanoin: Me likey!


Ei kommentteja: