keskiviikko 6. helmikuuta 2008

Meet the Stars!

Eilisiltana saatiin jännitystä sen verran isona annoksena, että meinasi yöunet häiriintyä. Finnish-American Business Guild järjesti American Airlines Centerissä Meet the Stars-tapahtuman, joka oli ympätty Dallas Starsien pelin (NHL-lätkää) yhteyteen. Sessio alkoi yhteisellä sapuskoinnilla ja seurustelulla, josta porukka aikanaan pelin alkaessa liukeni omille paikoilleen ympäri areenaa.

Itse peli oli todellinen jännitysnäytelmä: vastassa ollut Vancouver Canucks aloitti tosi sähäkästi tekemällä maalin melko alkumetreillä. Starsit saivat onneksi tasoitettua ja mentyä 2-1 johtoonkin upealla Lehtisen maalilla. Harmillisesti vaan Canucksit ottivat vahingon takaisin ja tasoittivat 2-2. Viimeinen erä oli hermoja kiristävää jännitysnäytelmää, mutta kiekko ei vaan löytänyt verkkoon, vaikka miten keikuin penkin reunalla ja kannustin. Kirottua! Niinpä mentiin jatkoajalle, joka ei sen paremmin tuonut ratkaisua tilanteeseen, joten peliä ruvettiin ratkomaan rankkarikisassa. Tosi tiukka mies miestä vastaan -taisto päättyi onneksemme Dallas Starsien eduksi kuudennessa parissa, joten peli päättyi ylipitkän ja vatsaa vääntäneen piinan jälkeen 3-2. Pheeeew!












AAC:n areenalla oli aika kivasti jengiä lätkää seuraamassa (vas.).
Tilanne päällä! Jere Lehtinen (taaempi mustapaita numerolla 26) teki maalin - kiekko on kuvassa juuri lipumassa maaliin Canucksin maalivahdin Luongon takana (oik.).

Ilta ei tällä kertaa päättynytkään pelin päättymiseen, vaan koko Meet the Stars -tilaisuuteen osallistuneiden porukka kokoontui odottelemaan suomalaistähtien esiinmarssia. Starseissahan pelaa tällä hetkellä neljä suomalaisvahvistusta: em. Jere Lehtinen #26, Niklas Hagman #15, Jussi Jokinen #36 ja Antti Miettinen #20. Pitkällisen odottelun jälkeen miehet saapuivat paikalle vaihtamaan lyhyesti kuulumisia ja signeeraamaan kortteja ja fanikamoja. Vähän tosin kävi väsyneen oloiset miehet sääliksi: varmaan sitä klo 11.30 illalla olisi parempaakin tekemistä pelin jälkeen kuin vääntäytyä pukuun, hirttää kraka kaulaan ja tulla fanien pällisteltäväksi kuin eläintarhan asukki ikään...













Niklas Hagman ehti pelin jälkeen ekana paikalle nimmareiden kirjoitukseen (vas.). Myöhemmin tavattiin loputkin Starsien suomalaisvahvistukset: Jussi Jokinen, Antti Miettinen ja Jere Lehtinen (oik.).



Ei kommentteja: