tiistai 10. helmikuuta 2009

Kalliiks käy

Noni, kaikkihan tietää mitä siinä käy kun laittaa nälkäisen naisen ruokakauppaan. Ja jos laittaa vielä nälkäisen raskautuneen naisen kauppaan, niin siitä jos mistä seuraa ennakoitua isompi kauppalasku.

Kävin tuossa illansuussa parissa spesiaaliputiikissa, joita ei ole ihan omilla nurkilla, joten niissä tulee piipahdettua vain harvakseltaan hakemassa jotain, mitä ei muualta saa. Hopsis, ensin Central Marketiin hakemaan ihanan mausteista gypsy salamia ja Twiningsin Four Red Fruits -teetä. Ja jess, molempia löytyi! Ja lisäksi mm. maustettuja fetakuutioita, vastapaistettu valkosipuli-juustoleipä, tangeloita ja Pandan lakupaketti. Vaude, vain vähäisillä ekstroilla kaupasta ulos!

Ai mutta, piipahdanpa tässä matkalla vielä World Marketissa hakemassa säilykepunajuuria! Kotona kaivelin ko. mestan ostoskassista mm. täytettyjä minioliiveja, italialaisia keksejä, juustosnacks-keksejä, belgialaista appelsiinimarmeladia ja neljä Lion-suklaapatukkaa (tosin yksi niistä kului mystisesti melkein loppuun automatkalla...). Ai niin, mites ne punajuuret? No en mä niitä ostanut. Ei niitä edes löytynyt hyllystä ja ilmeisesti niitä ei siellä koskaan ole ollutkaan, sekoitin ne luultavasti punakaalipurnukkaan...

Niin että jos joku vielä kuvittelee, että olen alkuraskauden mukaisessa tiukassa hedelmiä ja vihanneksia vaan, kiitos -kuosissa. Ni juu en sit ole.


Ei kommentteja: