maanantai 18. kesäkuuta 2007

Taustaa: Näin kohotat selkeästi säädön määrää!

Tunnetustihan säädön määrä ei ole elämässä vakio. Niinpä minäkin eräänä kevättalvisena iltapäivänä terassilta lunta lapioidessani totesin että kiesus, mihin mahtoi vuosi tästä välistä kadota. Ei todellakaan ole kulunut kuin hujaus siitä kun vuosi sitten huhkin samoissa hommissa. Tässä välissä sitä on vaan ravattu työ-koti-talli -triangelissa vapaavalintaisessa järjestyksessä ja päivät ovat vierineet uskomatonta vauhtia. Pakko tehdä jotain, tähän oravanpyörään on saatava jotain muutosta tai kohta 5-kymppisenä ihmettelen ihan just tätä samaa lapio kourassani!

Ja kas, elämänmuutos tuli kuin tilauksesta! Mies hankkiutui töihin Yhdysvaltoihin, tarkemmin sanottuna Dallasiin, Texasiin. Tätä vaihtoehtoa oli pohdittu jo useampaan toviin, mutta nyt se sitten tuli ajankohtaiseksi ja päätettiin että what the heck, katsotaanpa mitä tämä kortti tuo tullessaan.

Säädön määrä elämässäni oli tähän saakka ollut ailahtelevainen, mutta kohtuuden rajoissa. Nyt sitten säätöä alettiin saada koko rahalla: pistetään asunto myyntiin, pistetään perheen kaikki kolme autoa myyntiin, pistetään hevonen myyntiin, järjestellään työkuvioita, hankitaan tarvittavia papereita jne. eli periaatteessa irtisanoudutaan koko nykyisestä elämästä ja kassotaan mitä tulevaisuus tuo.

Pyörät on nyt pantu pyörimään ja säätöä riittää niin reippahasti, että jo on juhannus jollei kohta ala pälvikalju paistelemaan kun revin hiukset päästäni kaiken tämän hermoilun keskellä... Tässä blogissa on tarkoitus katsastaa muuttorojektia ja elämää Dallasissa. Pysyypähän kaveripiiri kerralla päivitettynä ja tulee kaffetauot heillä hyvin (??? tästä voitanee olla montaa mieltä...) käytettyä ;) .


Ei kommentteja: