torstai 17. maaliskuuta 2011

Kikkelikekkerit

Miehen palattua Suomen reissultaan tiedotin häntä tuttavallisesti lähteväni viikolla seksikutsuille. Hieman miehen naama venähti moisesta tiedotteesta ja lopuksi hän sai vain ähkäistyä että "onks tää jotain kinky-juttuja vai?". Siis häh? Mitäköhän kinky-juttuja hän ajatteli mun harrastavan ja missähän porukassa?

Kyseessä oli nimittäin Pure Romance Partyt. Olin jo monesti radiossa kuullut mainoksen että tulepa nyt PR kutsuille, joissa vietät hauskaa iltaa tyttöporukassa mukavassa seurassa, pienen purtavan parissa ja romantiikan merkeissä. Niii-iiin? Uteliaisuus heräsi jo siitä ja kun kaveri kivasti kutsui ystävänsä luona järjestettäviin partyihin niin sukkana sinne siis.

Viimeistään siinä vaiheessa kun tyttöporukka istuskeli sohvalla kikkelikynät ja katalogit kourassaan oli ilmiselvää minkä ympärillä illan teema pyöri. Kyseessä oli siis seksilelujen ja -tarvikkeiden tupperware-kutsut :D . Esittelijä oli räväkkä nainen, joka kävi tarjontaa läpi teemalla "from potions and lotions to things with motion". Alkukatalogi olikin ihan pehmokamaa, mutta mitä pidemmälle sivuja selasimme, sitä eksoottisempia ja ihmetystä herättäviä vimpaimia alkoi vilistä sivuilla ja pyöriä/pomppia/surista käsissämme.

Totesin olevani selvästi liian kaavoihin kangistunut kun jollakulla oli joka aukeamalta kommentoitavaa jonkin tuotteen toiminnasta/tehosta/tarpeellisuudesta. Ylilyönnin puolelle meni kyllä jo se merivoimissa ollut nuori nainen, joka jo heti alkuun mainosti kuinka hän oli NAVYssä, siellä oli about 1000 miestä samassa botskissa ja ehkä 50 naista ja nekin kaikki jotain ylipainoisia lepakoita, joten voitte vaan KU-VI-TEL-LA miten häntä vietiin (Kyseessä oli siis kaunis, hoikka nuori nainen)... Jossain vaiheessa alkoi jo olla epäselvää oliko ko. henkilö merivoimissa laivahuorana vai ihan asevoimissa, sen verran värikkäitä tarinoita naisella oli.

Eittämättä oli mukava ilta; hyvää syötävää ja juotavaa, hauskaa seuraa ja kivaa viihdettä. Jossain vaiheessa oli kyllä pakko ihmetellä tätä amerikkalaista kaksinaismoralismia: kodin ulkopuolella ollaan kovin uskovaisia, kirkossa käyviä, erittäin rajoittuneesti intiimiasioista keskustelevia, mutta suljettujen ovien takana voi tapahtua mitä vaan ja avoimesti julistaa kokemuksistaan erinäisten vimpainten ja/tai miesten parissa.

Illalla nukkumaan mennessä kyllä nauratti myöskin se ajatus että kokoaisimme Suomessa kaveripiirin kasaan ja pitäisimme vastaavat kutsut - olisikohan tunnelma yhtä vapautunut (ilman paria pullollista miestä väkevämpää) vai olisivatkohan kaikki ihan vaikeina punastellen katalogien piilossa... Hihhihii... Pitäisköhän testata - kuka ilmoittautuu kutsuille :D ?!

2 kommenttia: